Klan Lineage II Duellum
tak sie zastanawiam, czy warto sie tam pchac, skoro online jest nawet do 800 osob, z tego wynika,
ze jest juz kupa high lvli, no ale jezeli uda sie zachecic reszte klanu i ally zeby grac wspolnie to ok
teraz tylko przyda sie jakis wolontariusz zeby serwer sprawdzic
Przetestowalem ten serw http://www.es-l2.com/site/index.php
Ogolnie spox tylko kurde jaki to Chronicle xD (mi dziala )
serwy i sprzęcik a nie taki jak na duellum xD
Athena (45x) Chronicle 4
2x AMD Opteron 248 2.21Ghz
6Gb's DDR2 Corsair ECC memory
Windows Server 2003 x64 Edition
Athena SQL box
2x AMD Opteron 248 2.21Ghz
4Gb's DDR2 Corsair ECC memory
Windows Server 2003 Enterprise Edition
Valkyrie (135x) Chronicle 3
Dual Core AMD Opteron 170 2.01Ghz
4Gb's DDR2 Corsair ECC memory
Test Server
Intel Core 2 Duo E6420 2.13Ghz
2Gb's DDR2 Corsair Memory
Ratki
Athena
Rates: 45 XP | 50x SP | 200x Adena | 5x Drop | 5x Spoil
C4 server
3 Subclasses
Noblesse
3rd class
One week olympiad period
Chaotic zones without PK penalty
Custom Raid bosses
Ancient weapons
Unique S grade armors
Get buffs either by buying from AIOs (3 hours) or level up buffers (3 hours)
Sieges every weekend
PvP Events and more
Valkyrie
Rates: 135 XP | 50x SP | 200x Adena | 5x Drop | 5x Spoil
C4 server customized to C3
No subclass
No Olympiad/heros
No C4 skills
Tattoos
Get buffs by buying from AIOs (3 hours) or free from NPC buffers (40 minutes)
High level areas; Abandoned Coal mines, Lair of Antharas
Balanced PvP
Weekly Sieges/Events
Custom Raid bosses
Ancient weapons
A grade as top grade
Ostatnio edytowany przez Anem (2007-11-21 20:32:20)
A ja znalazłem coś innego : http://l2eternal.net
Oficjalna data startu to 16.10.2007 (W tej chwili nieco ponad 60 osób online)
i to: http://matrix.onlinegaming.pl/
ale ten Eternal bardziej mi się podoba.
Co myślicie?
Co do tego greckiego Cosmos to jedyna szansa to popytać kogoś kto tam gra albo samemu spróbować. Na hopzone zdania na temat tego serwera są podzielone, może ktoś im specjalnie bruździ, a może rzeczywiście nie wszystko działa jak należy.
A co do serwera Dark Queen www.darkqueen.pl o którym wspominała Neh to zależy czego szukamy. Rate x10 exp, x15 sp, x20 drop i spoil. Bugów mało, działa większość funkcji (w tym manor, hero, clan halle, itd). Brak geodaty, buffy, dance, songi trwają po 20 minut (poza tymi z 3 profki). Questów na profki się nie robi, skille się "same uczą", recepty na wszystko z B grade są w spoilu, więc koniec z męczarnią przy dropieniu. Dozwolony jest tam dualbox i większość ludzi gra na kilku kontach na raz.
Z racji tego dualboxa (można ze sobą ciągnąć armię własnych bufferów i expi się błyskawicznie) i wysokich rate do 7x lvl można dojść w ciągu 2-3 dni gry, a potem pozostaje zabawa w kompletowanie setów, enchantowanie, bicie rb, pvp, robienie kolejnych postaci, zdobywanie punktów dla klanu, itd. RB są mocniejsze niż w c4 ale osłabilli je w stosunku do tego co było w gołym Interlude. Jedno dobre i nabuffowane jak świnki ^^ party daje radę RB. Ogólnie jest to serwer na którym można spokojnie i bezstresowo pograć i dosyć szybko się "dorobić". Dla niektórych to zaleta ale innych na dłuższą metę to może nudzić.
Trzeba grupowo pomyśleć czego tak naprawdę chcemy ^^
Edit: link do strony serwera Cosmos na hopzone : http://l2.hopzone.net/lineage2/moreinfo … 65999.html
Aga, jesteś pewna że to jest off ?
Fortuna, zaglądałem na stronę Eternal'a już jakiś czas temu, jak duellum zaczynało się sypać i wygląda to całkiem fajnie. Jeśli masz czas to zajrzyj tam i sprawdź i popytaj jak jest z bugami, rb, dualboxem (piszą że dozwolony i te 60 osób online to może być np. 15 graczy po 4 konta każdy : P ). Duellum też niby dobrze startowało, a wiemy co było potem.
Anem, Dark Queen jest online, przed chwilką sprawdzałem i mogę się zalogować.
Anem napisał:
prowler...
na serwie (bartz) darkqueen jest offline .... sprawdzilem
a pozatym ludu nie ma tam za duzo, a raty sa spox dlamnie odpowiada.
Anem jak offline skoro gram na nim od jakichs 2-3 godzin
Faktycznie exp szybko leci, ta samonauka skilli hmm.. czasem zbyt duzo ulatwien mi sie wydaje,
ale to juz tak jak Khaar pisal, zalerzy czego chcemy, fajnie jakby sie kiedys pojawilo wiecej ludzi, zeby to jakos obgadac.